Seguim presents en Beauty Cluster!!!!

2017-09-27 11:23

https://vimeo.com/234504173

14 setembre 2017. El Beauty Cluster Barcelona va organitzar per segon any consecutiu el Beauty Cluster Cocktail, l´event més social del BCB, que en aquesta edició va tenir lloc al jardí de l´Hotel H10 Casa Mimosa.

A la trobada hi van assistir més de 130 directius del sector de la cosmètica, entre els quals hi havia socis i col.laboradors de l´entitat, on van poder reprendre el contacte després de les vacances d´estiu i fer networking en un entorn diferent.

Montse Martí, presidenta del BCB, va agrair personalment a tots els assistents la seva involucració en el creixement del Cluster, que s´ha posicionat com una entitat de referència en el sector i va destacar la importància d´assistir a events d´aquest tipus per conèixer els socis i interconectar-se amb la indústria. Ivan Borrego, gerent del BCB, va coincidir en la importància de participar en les activitats que organitza el Cluster, recordant l´agenda d´aquest últim trimestre d´any que està plena  de diferents activitats.

 

Durant el cocktail, es va anunciar la novetat de la temporada: la creació del Blog del Beauty Cluster Barcelona, un espai únic en la xarxa que té per objectiu tractar tots els temes de rellevància del sector , un dels seus trets diferencials seria que els autors de totes les publicacions siguin els propis membres de l´entitat. Cada dimarts i divendres s´actualitzarà amb continguts de tendencia i interés.

Retorna

Contacte

Special Chemicals
c/ Muntaner 479-483 Entlo.
Barcelona
08021

+34 93 414 70 84

© 2015 Todos los derechos reservados.

Creado por www.tial2.es