Entrevista al gerent de Barcelona Beauty Cluster, Ivan Borrego

Us compartim una entrevista que li hem fet al gerent de Barcelona Beauty Cluster, Ivan Borrego, on destaca les tendències dels sectors de la cosmètica i la bellesa, amb una gran aposta cap a la sostenibilitat i els productes naturals.

Special Chemicals base de la cosmètica

La nostra empresa, Special Chemicals, ha despertat l'interès de diferents mitjans després de donar a conèixer que la facturació ha crescut un 33% fins arribar als 10 milions d'euros al 2020. Tot i les dificultats que ha comportat la pandèmia, Special Chemicals ha apostat fort per la innovació en les matèries primeres, així com en la exportació. Aquí teniu el reportatge que s'ha publicat a la secció d'Economia del diari La Vanguardia.

Special Chemicals

Special Chemicals és una empresa familiar de Barcelona amb 25 anys de vida, dirigida per la segona generació al capdavant. Estem especialitzats en cosmètica i perfumeria, dins del sector de distribució de matèries primeres. Els nostres punts forts són la innovació constant, la internacionalització, el suport tècnic i un servei immediat al client. Exportem a una quinzena de països, principalment d'Europa i del Sud-Est asiàtic.

#specialchemicals #cosmètica #indústriaquímica #distribució #matèriesprimeres #Barcelona #cosmetics #perfumery #distribution #innovation

6th Beauty Innovation Days

Special Chemicals és sòcia del Beauty Cluster Barcelona des de la seva fundació l’any 2014 i n'estem orgullosos de pertànyer a aquest gran equip. Amb més de 200 empreses sòcies, el Beauty Cluster promou la innovació, la internacionalització, la formació i la interconnexió empresarial des de valors com la integritat, el dinamisme, la col·laboració i l' equitat. Potencia el desenvolupament sostenible i la competitivitat de la cadena de valor del sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal. És l’únic clúster de bellesa del món acreditat amb el segell de garantia de qualitat de gestió de clústers GOLD LABEL. Aquest mes de gener el Beauty Cluster ha celebrat el “Beauty Innovation Days”, el primer esdeveniment virtual global d’innovació en el sector de la cosmètica, perfumeria i cura personal d’aquest 2021.

#beautyclusterbarcelona #specialchemicals #cosmètica #indústriaquímica #distribució #matèriesprimeres

Bakuchiol

Acció antiarrugues en la pell, millora el to i el color de la pell unificant-lo, millora l'elasticitat de la pell, afina la pell, estimula la producció de col·lagen, acció antibacteriana, acció antioxidant, no dóna sensació de tibantor, menys enrogiment, ni hipersensibilitat. És per això que s'esmenta com el retinol vegà per a les pells més sensibles.

#specialchemicals #cosmètica #indústriaquímica #distribució #matèriesprimeres #Barcelona #cosmetics #perfumery #distribution #innovation

Carbopol, contra la COVID-19

D'acord amb L'ÚLTIMA INFORMACIÓ publicada per la TIRA, a mesura que la pandèmia per COVID-19 creix, és essencial que els professionals de la salut i els ciutadans europeus tinguin accés a més desinfectants. Per a millorar aquest accés, és necessari augmentar la fabricació i el subministrament d'aquests productes. Per Gerard Aymi, CEO de Spec ial Chemicals

In Cosmetics Asia 2019

Per segon any consecutiu amb stand In-Cosmetics Asia on cada vegada tenim més presencia.

Cosmetorium 2019

Per quart any consecutiu amb stand propi, assistim al Cosmetorium, una fira de matèries primeres, cosmètica i perfumeria.

Cosmetic-Industry Russia

Participem, acompanyats dels nostres distribuïdors a Rússia, en unes jornades científiques on hem tingut la oportunitat de presentar els nostres productes en una conferència i fer el training dels comercials de NOVACOM.