Bakuchiol

Acció antiarrugues en la pell, millora el to i el color de la pell unificant-lo, millora l'elasticitat de la pell, afina la pell, estimula la producció de col·lagen, acció antibacteriana, acció antioxidant, no dóna sensació de tibantor, menys enrogiment, ni hipersensibilitat. És per això que s'esmenta com el retinol vegà per a les pells més sensibles.

Carbopol, contra la COVID-19

D'acord amb L'ÚLTIMA INFORMACIÓ publicada per la TIRA, a mesura que la pandèmia per COVID-19 creix, és essencial que els professionals de la salut i els ciutadans europeus tinguin accés a més desinfectants. Per a millorar aquest accés, és necessari augmentar la fabricació i el subministrament d'aquests productes. Per Gerard Aymi, CEO de Spec ial Chemicals

In Cosmetics Asia 2019

Per segon any consecutiu amb stand In-Cosmetics Asia on cada vegada tenim més presencia.

Cosmetorium 2019

Per quart any consecutiu amb stand propi, assistim al Cosmetorium, una fira de matèries primeres, cosmètica i perfumeria.

Cosmetic-Industry Russia

Participem, acompanyats dels nostres distribuïdors a Rússia, en unes jornades científiques on hem tingut la oportunitat de presentar els nostres productes en una conferència i fer el training dels comercials de NOVACOM.

In Cosmetics Brasil 2019

Presents per primer any en In-cosmetics Sau Paulo, on aconseguim distribuïdors per Brasil i fem contacte amb varis països d'Amèrica Llatina.

In Cosmetics Paris 2019

Presents com cada any a In cosmetics Global, aquest any a París. Cada cop exportant a més països de tot el món. Internacionalització!!!

In Cosmetics Àsia 2018

Internacionalització i innovació. Després de 10 anys amb stand propi a l´In Cosmetics global d'Europa, primera presència amb stand a In Cosmetics. Seguim creixent.

In Cosmetics Amsterdam 2018

Per desè any consecutiu hem estat presents a In Cosmetics, la fira de matèries primeres per perfumeria i cosmètica més important d'Europa. Special al món.