Nosaltres

SPECIAL CHEMICALS, companyia establerta en 1994 a Barcelona, és una societat creada per Salvador Aymi, fruit de la seva llarga experiència de més de 20 anys com Tècnic – Comercial al sector de Perfumeria i Cosmètica.

La creació de SPECIAL CHEMICALS cobreix un buit existent al sector de distribució de matèries primes químiques a Espanya, generalment ocupat per empreses amb grans estructures i dedicades a la comercialització en tots els sectors de la indústria química.

I és que SPECIAL CHEMICALS incideix de manera exclusiva dins l'àrea de perfumeria cosmètica, aportant una ràpida capacitat de resposta, innovació i una àgil aportació individual que facilita un contacte ràpid amb els clients.

Situada al centre de Barcelona, disposa d'oficines equipades amb els màxims avenços tècnics i d'un personal altament qualificat, que respon plenament a la estratègia comercial de la companyia.

SPECIAL CHEMICALS disposa del certificat ISO 9001-2000 el qual garanteix la seva capacitat de servei, els nostres magatzems, situats a IBERCONDAL – APR estan avalats per la certificació ISO 9001-2000, amb el que es completa la qualitat de servei que podem oferir.

Actualment SPECIAL CHEMICALS representa a les següents companyies: 

JOS. H. LOWENSTEIN SONS. Inc USA Colorants i especialitats per tints capil·lars
PAYAN & BERTRAND FRANÇA Fragàncies
PAYAN & BERTRAND FRANÇA Matèries primes per fragàncies i aromes
LANOLINES DE LA TOSSEE FRANÇA Lanolinas i derivats
BIOGRÜNDL ESPANYA Extrets i Complexes naturals
PROALAN. S.A ESPANY Proteïnes hidrolitzades
AKEMA ITALIA Alantoina i derivats
HUWELL CHEMICALS
HUANGSHI MEIFENG CHEMICALS
VARIS

ampliar informació

Noticies

1 | 2 >>

Contacte

Special Chemicals
c/ Muntaner 479-483 Entlo.
Barcelona
08021

+34 93 414 70 84

© 2015 Todos los derechos reservados.

Creado por www.tial2.es